Spotlightsessies

De band tussen paard en mens wordt vastgelegd  in de intimiteit van een echte paardenstudio. Laat in deze bijzondere setting de foto maken die je altijd al had willen laten maken.

In je trouwjurk, galajurk, dressuurrok of andere wedstrijdkleding, western outfit, alles mag en kan. Wij helpen je verder met ideeën en poses. Onze studio is uniek omdat deze groot genoeg is om meerdere paarden in hun geheel te fotograferen.

 

Er wordt op het Hippisch Centrum Hoeksche Waard een studio opgebouwd die groot genoeg is voor twee paarden en ‘hun’ mens(en honden). De studio wordt slechts enkele malen per jaar opgebouwd dus grijp je kans.
Een uitgebreide privé spotlightsessie omvat:
1 afdruk op 40 x 60 cm
2 afdrukken op 20 x 30 cm
5 lage resolutie digitale afbeeldingen voor op Facebook of voor andere privé-doeleinden.

Prijs voor de sessie en het pakket afdrukken:
€ 175,– per combinatie (incl BTW)
Het is ook mogelijk om tegen meerprijs alle hoge resolutie afbeeldingen af te nemen.

Sinds 2013 gaat de spotlightsessie ook On Tour. Wil je weten of de studio ook bij jou op de manege/stal opgebouwd kan worden? Neem dan contact met ons op.
Leuk idee om met meerdere mensen op stal te organiseren en die ene foto te laten maken die je altijd al had willen hebben. Vanaf tien mensen kunnen wij je een speciaal tarief aanbieden, neem daarvoor contact met ons op.

Wil je een extra mooi aandenken aan deze fotosessie, dan is het mogelijk om alle foto’s in een koffietafelboek te laten afdrukken. De foto’s in het boek worden op echt fotopapier afgedrukt voor de beste kwaliteit en het boek wordt afgeleverd met een harde, glossy fotokaft. Echt een eye catcher op je salontafel!

informeer naar de mogelijkheden!

Als je met meer pony’s of paarden of mensen op de foto wilt stuur dan even een e-mail voor meer informatie.

spotlightsessies-imadia

Kijk hier voor meer voorbeelden:

 

Share

Comments are closed