And the winner is…

Eerder dit jaar organiseerde ik een actie op de Facebook pagina van Imadia Fotografie omdat mijn bedrijfje dit jaar al weer 15 jaar bestaat. Ik vroeg om creatieve foto-ideeën en de meest creatieve zou beloond worden met het uitvoeren daarvan. Nou, dat viel nog niet mee om een keuze te maken. Ik zou er maar één uitkiezen maar dat was geen doen, ik heb er uiteindelijk drie uitgekozen. De winnaars van de fotoshoot gaan volgend jaar met het Imadia Fototeam hun droomfoto realiseren, daarover houden wij contact. Gefeliciteerd en heel fijne dagen allemaal!

De winnaars zijn:
Lisa Knops: Foto op het strand met alle 4 de schimmels, Nienke WaaijerSaskia Möhrke Dorinda Joppe, en dan met een rookmachine en een mooie wijde lange jurk en helemaal geknot en witte bandages en dan als het een beetje schemerig is ook nog van die grote sterretjes van oudennieuw om ons heen en ons haar helemaal mooi gedaan en make-up 😍 zie t al helemaal voor me 😝

Marleen Soeteman Mijn tweelingzus en ik samen met onze 2 Friezen en dan precies gelijk lopen in draf naast elkaar, zodat je bijna 1 lijkt.

En Joyce Brand, die mij een heel bijzonder voorstel deed via PB. Dat gaan we doen Joyce!

 

Share

Comments are closed