Vrijstaand huis te koop in Frankrijk in de Montagne Bourbonnaise (Allier, 03) in prijs verlaagd


In het westen van de Montagne Bourbonnaise in Midden-Frankrijk (03, Allier) staat dit  ruime vrijstaande huis op een heuvel met schitterend vrij uitzicht. Een uniek object voor wie rust en ruimte zoekt.


  • Bouwjaar: 2010
  • Type: vrijstaand met inpandige garage
  • Grondoppervlak: 2263 m2
  • Woonoppervlak 110 m2
  • Hoogte: 400 meter
  • Verwarming: houtkachel en elektrische kachels in elke ruimte
  • Alle vertrekken bevinden zich gelijkvloers.
  • Het gehele pand is voorzien van dubbel glas.
  • Meer foto’s op aanvraag


Indeling:
Het huis beschikt over een ruime huiskamer met open keuken waarin alle apparatuur aanwezig is. De huiskamer geeft toegang tot het ruime terras via openslaande deuren. Het overdekte terras biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.
Er zijn vier slaapkamers (of als atelier, tweede badkamer of anderszins in te richten). De badkamer beschikt over een ruime douche, wastafel en toilet. Er is, apart, een tweede toilet aanwezig. Via de gang is er toegang tot de inpandige garage met elektrische deur.  In de garage staan de boiler, droger en wasmachine.  De septic tank is op norm. Aan het huis is een overdekte houtopslag gebouwd.

Bijzonderheid: het huis wordt verkocht met inbegrip van het volledige interieur (meubels, bedden, servies, keukeninhoud) alsmede wasmachine, droger,  boiler, gereedschappen en zitmaaier.

Omgeving:
De Montagne Bourbonnaise is een middengebergte tussen de rivieren de Allier en de Loire.
Het hoogste punt van de Montagne Bourbonnaise is 1287 meter, de Puy de Montoncel.  De zomers zijn er warm en in de winter is het mogelijk om er te langlaufen en te skiën in de hoger gelegen gebieden.

Het pand ligt vlakbij het pittoreske dorpje Arronnes. De dichtstbijzijnde supermarkt en meerdere voorzieningen vindt u in het dorp Mayet de Montagne (10 km).  De steden Cusset (14 km) en Vichy (17 km) hebben alle voorzieningen en meerdere grote supermarkten zoals E-LeClerq, Cora, Carrefour, Intermarché. Vooral de mooie bronnenstad Vichy is een bezoek meer dan waard. Meer informatie over de omgeving vindt u op www.verhalenuithethartvanfrankrijk.nl 

De afstand vanaf Utrecht is ongeveer 840 km via Parijs, de A6 en vervolgens A77 en N7.
Het dichtstbijzijnde treinstation is in Vichy en er is een directe vliegverbinding vanaf Amsterdam naar Clermont-Ferrand (85 km) of Lyon (144 km).

Wilt u meer informatie over het pand of wilt u het bezichtigen? Neem dan contact met ons op!

Vraagprijs: € 215.000

Arronnes:

Share

Reacties zijn gesloten.