In een 4 x 4 door de Afrikaanse bush

Begin juli 2017 landden we in Johannesburg voor een reis per 4×4 door Zuid-Afrika en Botswana met een korte uitstap naar Zimbabwe en Zambia. De reis werd voor ons samengesteld door Zazoe Xperience, een organisatie waar we al eerder mee reisden. We reisden met gids Rex en nog een ander stel met twee Toyota Landcruisers met daktenten door de Afrikaanse bush. Op de volgende pagina’s vinden jullie een fotoverslag van deze mooie en indrukwekkende reis. Als je deze reis ook wilt maken of een eigen reis wil laten samenstellen, neem dan vooral contact op met Rex en Natascha Snelder van Zazoe Xperience. 

De Landcruisers werden in Johannesburg opgepikt en daarna reden we naar de thuisbasis van Zazoe in de buurt van Swartwater in Limpopo.

Baobab bomen zijn heel bijzonder, je ziet ze veel in Limpopo. Het onderstaande exemplaar stond voor onze rondavel (huisje).
Nog even een paar nachten in een echt bed slapen en oefenen met de auto’s op moeilijk terrein voordat de reis naar Botswana begint.

We doen ook nog een game drive in het eigen wildpark van Zazoe.


Klik op onderstaande foto voor een groter beeld.


De tijd in Zuid-Afrika zit erop, de auto’s hebben we goed leren kennen, we weten hoe de daktenten werken, de koelkasten zijn gevuld. We zijn er klaar voor!
Op naar Botswana! Klik hier!

Reacties zijn gesloten.