Nóg meer veulens!

Bij TC Dutch Sporthorses zijn deze week vier veulens geboren, 3 van Liverpool TC en 1 van Dream Boy. En allemaal knap! Hoog tijd om even in de wei te gaan zitten om ze te bekijken. Later op deze dag deden we nog een rondje door de Hoeksche Waard en bezochten we het konikveulen dat dit voorjaar geboren is. KWPN of Konik, brutaaltjes vind je overal.

Liverpool TC

Hieronder vind je een paar knappe veulens van Liverpool TC, twee jongens en 1 meisje. Het onderste veulen is van Dream Boy.
Jeanine Nieuwenhuis maakte een wandeling met The King, TC Athene.
En terwijl ik in de wei zat werd er les gegeven in de buitenrijbaan.

Hoi, ik ben een konikveulen. Niet zo sjiek als die hierboven, maar wel net zo leuk.

Dit is mijn vader, best stoer vind je niet?

En dit is mijn grote broer, die pest me altijd.

Maar ik kan ook terugpesten hoor.

Gelukkig komt mijn vader me redden.

Haha lekker puh!

En dit is mijn mam, de allerliefste.

Reacties zijn gesloten.