Paardenverhalen uit Frankrijk, en meer.

Verhalen uit het hart van Frankrijk

We beginnen de laatste paar dozen open te maken, we zijn bijna door de oplage heen. En dat voor een in eigen beheer uitgegeven en een gedeeltelijk door crowdfunding gefinancierd ingebonden full colour boek, daar zijn we best trots op, schrijver Frans Collignon en ik. Onze gezamenlijke liefde voor paarden en Frankrijk hebben we op een unieke wijze kunnen combineren in dit fotoverhalenboek.

etien

Natuurlijk gaat het ook over andere dingen, zoals over een wijnboer die zijn eigen wijn niet drinkt, waarom er zoveel ruïnes zijn, waarom Franse ramen naar binnen open gaan en niet zoals bij ons naar buiten en nog veel meer.

kilos cheval_Page_1

Als je van paarden houdt en van Frankrijk, oude auto’s, brocante en eens verhalen wilt lezen die over andere dingen gaan dan anders, dan is dit boek misschien iets voor jou.

hippodrome

We hebben voor liefhebbers van paarden en Frankrijk een leuke aanbieding. Als je het boek via de website van het boek bestelt krijg je € 5,00 korting, betaalt geen verzendkosten én bij aankoop van 2 stuks krijg je het tweede (en volgende, en volgende) boek voor de helft van de prijs. Dus als je nog een cadeautje voor de kerst zoekt?

coverdef verhalenuithethart 2

Reacties zijn gesloten.