Spotlightsessies

De speciale band tussen jou en je paard wordt nergens anders beter vastgelegd dan in de intimiteit van onze paardenstudio. Laat in deze bijzondere setting de foto maken die je altijd al had willen hebben.

In je trouwjurk, galajurk, dressuurrok of andere wedstrijdkleding, western outfit, alles mag en kan. Wij helpen je verder met ideeën en poses. Onze studio is uniek omdat deze groot genoeg is om meerdere paarden in hun geheel te fotograferen.

Er wordt op het Hippisch Centrum Hoeksche Waard een studio opgebouwd die groot genoeg is voor twee paarden en ‘hun’ mens (en honden). De studio wordt slechts enkele malen per jaar opgebouwd en er kunnen maar vijf deelnemers per sessie in de studio dus grijp je kans.

Een  spotlightsessie duurt een half uur en daarvoor krijg je:
1 afdruk op 40 x 60 cm
2 afdrukken op 20 x 30 cm
5 lage resolutie digitale afbeeldingen voor op Facebook of voor andere privé-doeleinden.

Prijs voor de sessie en het pakket afdrukken:
€ 175,– per combinatie (incl BTW)
Het is ook mogelijk om tegen meerprijs alle hoge resolutie afbeeldingen af te nemen.

Wil je een extra mooi aandenken aan deze fotosessie, dan is het mogelijk om alle foto’s in een koffietafelboek te laten afdrukken. De foto’s in het boek worden op echt fotopapier afgedrukt voor de beste kwaliteit en het boek wordt afgeleverd met een harde, glossy fotokaft. Echt een eye catcher op je salontafel! informeer naar de mogelijkheden!

Als je met meer pony’s of paarden of mensen op de foto wilt of andere ideeën hebt stuur dan even een e-mail voor meer informatie.

Kijk hier voor meer voorbeelden:

[slideshow_deploy id=’213′]

 

Reacties zijn gesloten.